Hjem > Udstilling > Indhold

Elastisk krav og modelvalg af cylinderoverflade af stempelstang i rustfrit stål

Apr 14, 2018

Ved brug af stempelstang i rustfrit stål er produktet en slags højtemperaturbestandigt og korrosionsbestandigt produkt. Den rustfri stålstemplet vi vælger, er normalt med plastisk deformationseffekt. For at opnå en bedre forseglingstempelvirkning, vil den også kombinere forskellige materialer for at forbedre materialets deformation og elastiske virkning. Frugt.

Elastiske krav til kontaktflader af cylindre af stempelstænger af rustfrit stål

Stempelstangens rustfrit stål kan effektivt forbedres gennem designvirkningen af cylinderstangoverfladen. Det kan have bedre avanceret elasticitet og slidstyrke. Denne designfunktion er naturligvis for at få en bedre koordinationsgrad, kan forbedre de tilsvarende samlokalitetsegenskaber og sikre effekten af operationen.

Ved brug af denne kontaktflade kan designvirkningen af stempelstangen i rustfrit stål også undgå deformeringseffekten af stempelstangcylinderen forårsaget af kontakt med hinanden, det er trods alt en stempeleffekt, der skal opnås gennem denne slags forseglingshandlinger. Vi skal være opmærksomme på at undgå ulykker forårsaget af slibning.

Ved brugen af stempelstangen i rustfrit stål skal denne funktion være opmærksom på den elastiske beskyttelse, således at den senere brug af stempelstangcylinderen stadig kan have en pålidelig behandlingseffekt. Efter udførelsen af rulleprocessen skal vi også være opmærksomme på den elastiske virkning af kontaktfladen. Gøre bedre involveret i rollen, men også reducere overfladens rude af collocation og design, en sådan grad af samarbejde kan også være mere fleksibel effekt.

Udvælgelse af brugen af stempelstangen i rustfrit stål

Forskellige typer stempelstænger har forskellige effekter og matchende egenskaber. Hvis vi ønsker at vælge overfladens bedre korrosionsbestandighed, kan typen af stempelstang, som kan forbedre levetiden, vælges, og skadesgraden kan forsinkes. En sådan stempelstangstype og designmetode vil have en bedre og mere avanceret driftseffekt. Hvis du vil garantere træthedsspringen eller for at øge styrken af stempelstangen, kan du vælge en mere avanceret stempelstangstørrelse ved at udvide størrelsen og specifikationen af dette aspekt.

Ved køb af stempelstangsmodellen skal vi også være opmærksomme på udvælgelsen af forskellige modeller, så denne metode kan også forbedre den tilsvarende designeffekt, reducere designmetoden for rullende stangstang og kombineret med den plastiske deformation af denne type af materiale kan dette også nå den høje koordinering og effekt af træthedsstyrke. Frugt. Denne form for designfunktion opnås gennem en bestemt rullende designmetode, der kan gøre denne form for ejendom kan have en højere og bedre koordineringseffekt.http: //www.honedtubing.com/