Hjem > Udstilling > Indhold

Fabrikation og stabilitet af rustfrit stål stempelstang beskyttelse ærme

Aug 15, 2018

Brug af rustfrit stål stempelstænger har tilstrækkelig styrke, stivhed og stabilitet, når de anvendes. Det har god slidstyrke og høje forarbejdning præcision og overfladeruhed krav under drift. Strukturen af rustfrit stål stempelstænger er strukturelt minimere virkningerne af stress fusionen og sikre pålidelige forbindelser under operation for at forhindre, at løsne. Stempelstangen struktur er designet til at lette demontering og montering af stempel.

  

I brugen af rustfrit stål stempelstænger, de beskyttende ærmer er hovedsagelig fremstillet af høj kvalitet høj temperatur resistent materialer, og kan bruges til at beskytte rullende skruer, skakter og rod dele under drift. Den beskyttende hylster er ikke-contactly kombineret med den beskyttede medlem af en centrering flange monteret på begge ender af det beskyttede medlem. Det er støvtæt, vandtæt, olie-bevis, anti-emulsion og kemiske, anti-jern høvle, trækstyrke modstand, impactless deformation, korrosionsbestandighed og lang levetid.

  

Når rustfrit stål stempelstang bruges, kan det bruges normalt i en høj temperatur miljø af 900 grader, generelt

Tre materialer, tre anti-klud, plast klud og silica glas fiber klud, tykkelse 0,3 mm - 1,5 mm (kan også tilpasses efter kundebehov), farven er hovedsagligt sort, kan være perfekt afstemt med stempelstang eller maskine værktøj, også har grå, hvid, gul, grøn, etc. er tilgængelige for brugere at vælge imellem.

http://www.honedtubing.com/