Hjem > Udstilling > Indhold

Faktorer forårsaget af overfladeproblemer med slibning og rullende rør

Sep 05, 2020

Mange mennesker er ikke meget opmærksomme på overfladeproblemerne, når de vælger slibning og rullende rør. Faktisk har overfladeproblemer også stor indflydelse på brugen af ​​slibning og rullende rør, hvilket vil påvirke den fremtidige brug og levetid for slibning og rullende rør. Hvad er de faktorer, der forårsager overfladeproblemer med slibning og rullende rør?

1. Kvaliteten af ​​materialevalg

Under normale omstændigheder vises der små huller på overfladen af ​​vores slibende rullende rør. Disse små huller er hovedsageligt forårsaget af varmvalsning af materialet under behandlingen. Når overfladetemperaturen på delen er høj, vil delen have porer. Således efterlades en masse pitting på overfladen af ​​delen. Derfor skal vi vælge et rør med en lav grad af korrosion, og rørets indvendige væg skal være så tyk som muligt, så det varmvalsede rør kan behandles for at reducere dannelsen af ​​porer og forbedre produktionskvaliteten af stålrøret. Imiteret marmor dekorativt bord

2, stålrørets form

Generelt er de slibnings- og rullende rør, vi bruger, relativt tynde, hvilket resulterer i porerne, der genereres på rørets overflade. Vi kan øge rørets tykkelse og diameter og derved reducere porernes fastgørelsespunkter og vises ikke på overfladen.

3, mangelfuld behandling af selve røret

Brøndene og porerne på overfladen af ​​honing- og rullende rør er også relateret til manglerne i selve røret. Vi bør forsøge at undgå de problemer, der er forårsaget af selve røret, og yderligere behandle røret så meget som muligt for at reducere forekomsten af ​​defekter såsom porer og grober og forbedre kvaliteten af ​​røret. Produktionseffektivitet og kvalitet.

https://www.honedtubing.com