Hjem > Udstilling > Indhold

Dannelsen af kolde radial runout rustfrit stål stempelstang og processorteknologi

Mar 15, 2018

De fleste af brugen af rustfrit stål stempelstænger kræver vekslende belastninger. Enheden gnider indbygget mod dens overflade. Når det er brugt, skal dens overflade således opfylde hårdhed og bære modstand krav. Når positionering referencen er valgt med henblik på rustfrit stål stempelstænger. For effektivt at sikre den del koaksial tolerancer og nøjagtigheden af hver del gensidig holdning, kan alle databehandling, han bruge to center huller til at finde, i overensstemmelse med de standard ensartede principper.

Formålet med rustfrit stål stempelstang for at sikre den bearbejdning nøjagtighed, når stempelstangen er aktiveret, de grove og fine biler er adskilt. Derudover bruge de grove og fine biler værktøjsholderen for at reducere deformation af emnet under bearbejdning. På samme tid, når bearbejdning begge ender af tråden, skal blive husket rammen center.

Hvordan er den kolde radial runout af rustfrit stål stempelstang dannet?

Radial runout af rustfrit stål stempelstang kan primært opdelt i vandrette radial runout og lodret kast, to. Lodret kast kan også kaldes kold lodret kast. Radial runout på stempelstangen er den mest almindelige form for radial lodret kast, fordi det henviser især til den kolde kører clearance af stemplet i cylinderen og kolde driften af crosshead i diasset crosshead. Clearance, kombineret med den normale stempelstang sag, slaglængden, stempelstang længde og resultatet af en omfattende beregning mellem måleurs position på stempelstangen.

Hule rustfrit stål stempelstang oparbejdelse teknologi

På nuværende, mest hule rustfrit stål er stempelstænger normalt bearbejdet ved at dreje. Drejning, omhandler drejebænk bearbejdning som en del af bearbejdning. Det er den mest grundlæggende og fælles skæring metode i produktionen. Hvad angår, faktisk henviser til metoden for bearbejdning af emner på en drejebænk ved hjælp af emner i forhold til værktøjet rotation. Drejning, bearbejdning kan udføres hovedsagelig af emnet i stedet for værktøjet.

Drejning, for at sikre den bearbejdning præcision af hule stempelstangen, er det nødvendigt at huske at adskille den ru drejning og fine drejning når drejning, og den anvendte værktøj indehaveren skal også stemme overens. For eksempel de uslebne og fine biler bruge værktøjsholderen for at reducere Deformation af emnet under bearbejdning, især når bearbejdning begge ender af tråden, bruge en center ramme. Hule rustfrit stål stempelstang kan opnå bedre bearbejdning præcision efter drejning, således at hule stempelstangen kan få en god økonomisk bearbejdning nøjagtighed og sikre product.http://www.honedtubing.com overflade kvalitet