Hjem > Udstilling > Indhold

Gap-krav og forbindelsesdele i stempelstangens pakning

Apr 04, 2019

Under driften er stempelstangen hovedsagelig en forbindelsesdel, der understøtter stempelets arbejde. I drift anvendes det meste i cylinderen og cylinderbevægelsen udførende del, og er en bevægende del med hyppig bevægelse og høje tekniske krav. Ved hjælp af en hydraulisk cylinder er det eksempelvis en cylinder, en stempelstang (cylinderstang), et stempel og en endedæksel. Kvaliteten af dets behandling påvirker direkte produktets levetid og pålidelighed. Stempelstangen har høje krav til behandling, og kravet til overfladens hårdhed er Ra 0,4 til 0,8 um, hvilket kræver strenge krav til koaksialitet og slidstyrke.

Stempelstænger anvendes hovedsageligt i hydrauliske og pneumatiske maskiner, stempelstænger til bilfabrikation, styrekolonner til plastmaskiner, rulleskafter til emballeringsmaskiner og trykmaskiner, tekstilmaskiner, aksler til transportmaskiner og lineære optiske akser til lineær bevægelse.

Generelt er tætningen mellem stempelstangen og cylinderåbningen forseglet med en pakning. Pakningstætning er en dynamisk tætning, der hovedsagelig anvendes i de bevægelige dele af procesmaskiner og udstyr i den mekaniske industri. Pakningstætningen af stempelstangen opnås hovedsagelig ved hjælp af gastryksforskellen før og efter forsegling for at opnå en selvtæt forsegling. Opklaringen i stempelstangspakningsringen har generelt følgende friheder:

1. Hakkepap: hovedsagelig bruges til at kompensere for slid på pakningsringen.

2. Axial clearance: Hovedformålet er at lade pakningsringen flyde frit, ellers kan stempelstangen ikke fungere normalt.

3. Radial clearance: For at undgå at synke på grund af stempelstangen, så pakningsringen trykkes for at undgå deformation eller beskadigelse.

Gabet mellem stempelstangen og cylinderen er forseglet med en pakning. Når der anvendes pakningstætning, vælges der imidlertid forskellige pakningsforseglingsstrukturer i henhold til gasens faktiske tryk før og efter forsegling, gasens natur og kravene til forsegling.

www.honedtubing.com