Hjem > Udstilling > Indhold

Installationsmetode til vejledningskolonne

Jun 13, 2019

Vær opmærksom på følgende punkter, når guiden placeres: stabil, ingen forskydning under arbejdsprocessen; god neutralitet, aksen skal være i overensstemmelse med akse i styringsposten; let at udskifte, fordi vejledning er en slid, skal det være praktisk Udskift og garantere nøjagtighed. Der er flere fælles metoder til montering og fastgørelse af styreposten.

1) Puden er fast. Dette er at styre søjlen fra den ene ende gennem skabelonen, vejledningskolonnen og skabelonhullet er i en overgangstilpasning, og trinstyringen styrer forlængelseslængden på styreposten, og til sidst bruges puden til at blokere halen af guiden posten, og puden er fastgjort med skabelonen med skruer. Det er den mest almindelige form.

2) Riveted og fast. Styringspostet indsættes i skabelonen fra forsiden af skabelonen, og længden forlænges af trin. Halen er fastgjort med skabelonen ved kaliumspik. Denne metode er besværlig at adskille og bruges hovedsagelig til styreposten med lille diameter.

3) Skruefastgørelse. I lighed med den nitte faste fase, men i stedet for at bruge nitter, er styreposten fastgjort til skabelonen med skruer. Denne metode er nem at demontere, men stabiliteten er dårlig, og den bruges mest til styringskolonner med lille diameter. Www.honedtubing.com