Hjem > Udstilling > Indhold

Varmebehandling af stempelstangen materiale

Sep 19, 2017

Først og fremmest i form af stempelstangen, er det faktisk en særdeles bred vifte af applikationer tilsluttede dele, især for alle mekaniske produkter i form af det kan anvendes. Og på anden side, den fælles materiale for stempelstang, hovedsagelig herunder 45 stål eller 40Cr, der vil være 2Cr13 og andre stål.

Først og fremmest stempelstang materiale i behandlingen af 45 stål, vi faktisk nødt til at være opmærksom på brugen af varmebehandling, processen med sin behandlingsprocessen omfatter en forudgående varmebehandling og dens lave temperatur spheroidizing udglødning, fulgte det vil sige, vil omfatte dæmper og sin kritiske temperatur dæmper og høj frekvens dæmper.

Grinding piston rod.jpg

Med hensyn til 45 stål, i virkeligheden er en mellemlang kulstofstål 45 stål stempelstang varmebehandling, der er faktisk for at stål gennem fast tilstand under opvarmning eller isolering og afkøling for at ændre den interne struktur af stål og kan ændre ydeevnen. Efter sin quenching, vi faktisk nødt til at være opmærksom på dens overflade hårdhed er faktisk kan nå 45 ~ 52HRC, således at vi kan få en relativt høj styrke og sejhed og andre relativt omfattende mekaniske egenskaber.

På stempelstangen materiale, som er 40Cr af varmebehandling, der er inkluderet i forberedelsen af varmebehandling at fjerne emnet stress, efterfulgt af dæmper og dets tempering funktion, og endelig at kvaliteten af emnet inspektion. 40Cr stål er faktisk en lav hærdbare bratkølet og hærdet stål, på sin egen styrke er relativt høj, efterfulgt af, vi faktisk nødt til at betale opmærksomhed til sin egen plasticitet bliver bedre, der er selve sejhed af de stærke.

Endelig, på 40Cr af sådan en stempelstang materiale, på sin grad, vil være direkte gennem den passende temperering, der direkte kan forbedre stempelstang emnet plasticitet og sejhed, på baggrund af dette, i betragtning af dens store omfang i forhold , kan gøre styrke, hårdhed eller sejhed og plast med mere passende, så der kan være tilpasset til stempelstang emnet, selv krav til ydeevne.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com