Hjem > Udstilling > Indhold

Varmebehandlingsproces med almindelig aksel

Apr 08, 2017


Varmebehandlingsproces med almindelig aksel


shaft


Almindelig aksel er en slags typiske akseldele, der ofte anvendes i mekaniske produkter, hvis længde er større end diameter. Det er hovedsagelig brugt til at bære transmissionsdele, overføringsmoment og støttebelastninger. Varmebehandling af lejer påvirker direkte forarbejdningskvaliteten af ​​glat aksel. Derefter kræver glat aksel til varmebehandling?

Svaret er Ja, da varmebehandling er en metalforarbejdningsmetode, som kan forbedre ydeevnen af ​​metalmateriale ved opvarmning i ovnen, varmeopbevaring, afkøling i kølemediet og derefter ændring af krystalmikrostruktur i eller på overfladen. Derfor kan varmebehandlingsmetode for lejer i en vis grad påvirke behandlingskvaliteten af ​​lejer, ydeevne og levetid for dele.

Da almindelige aksler er fremstillet af forskellige materialer i henhold til driftsbetingelser og brugskrav, anvendes forskellige metoder til varmebehandling for at opnå den krævede styrke, sejhed, slidstyrke og overfladehårdhed.

Der skal lægges vægt på materialevalg til varmebehandling af glatte aksler, som

Det valgte materiale vil direkte påvirke produktets kvalitet. Så vi skal strengt vælge groft og slidstærkt materiale til varmebehandling for at opnå nøjagtige dimensioner, rundhed, lodrethed og overfladebehandling.

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: Http : / / www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: NO.26 Xieda Road, Huayuan Village, Yangshan Town, Huishan District, Wuxi, Jiangsu