Hjem > Udstilling > Indhold

Honing tube skæreproces

Jul 30, 2019

Slangrørets konstante tryktilførselsmediumtilførselsmekanisme presses mod hullets væg med et konstant tryk og er opdelt i tre trin. I afskæringsstadiet for afskæringsrøret skyldes konstant trykforbindelse først af hullets ru væg, kontaktområdet mellem kalksten og hulvæggen er lille, kontakttrykket er stort og den konvekse del af hulvæggen bliver hurtigt slidt væk. På grund af det høje kontakttryk på overfladen af oliesten og slid af olie-og-bindemiddelbindemidlet af flisene reduceres bindingsstyrken mellem slibepartiklerne og bindemidlet. Derfor falder nogle af slibekornene af under skæringstrykket, og oliestenoverfladen udsættes. Slibende korn.

I knusnings- og skærefasen af slangrøret, når honningen skrider frem, bliver overfladen på hullet mere og mere lys, kontaktområdet med oliesten bliver større og større, kontakttrykket pr. Enhedsareal falder, og skæringen effektiviteten falder. Samtidig er de skårne chips små og fine, og disse chips har lidt slid på klæbemidlet. Derfor afskrabes oliestenkornene sjældent, og slibningen udføres ikke af de nye slibekorn, men af slibekornene. Derfor er slibekorns belastning stor, og slibekornene bruges let og knækkes for at danne en ny forkant.

Under tilstopnings- og skærefasen af honningsrøret forøges kontaktområdet mellem kalkstenen og huloverfladen, efterhånden som honingen fortsætter, og den ekstremt fine klods, der samler sig mellem kalkstenen og hulvæggen, fjernes ikke let, hvilket får kalkstenen til at bliver tilstoppet og bliver glatte. Derfor er olie stenskæreevnen ekstremt lav, hvilket svarer til polering. Hvis videreføringen fortsættes, og oliestenen tilstoppes, og den klæbende blokering forekommer, mister oliestenen fuldstændigt sin skæreevne og bliver kraftigt opvarmet, og hullets nøjagtighed og overfladechuhed påvirkes. På dette tidspunkt bør afslutningen afsluttes så hurtigt som muligt

www.honedtubing.com