Hjem > Udstilling > Indhold

Honey tube behandling funktioner

May 30, 2019

1. Høj forarbejdningsnøjagtighed

Især nogle små og mellemstore gennemgående huller har en cylindriskitet på op til 0,001 mm. Nogle dele med ujævnt vægtykkelse, som tilslutningsstænger, har en runde på 0,002 mm. For store huller (med en huldiameter på 200 mm eller derover) kan rundheden også nå op på 0,005 mm. Hvis der ikke er ringrille eller radialhull, er det muligt, at ligeheden er inden for 0,01 mm / 1 m. Honing er mere præcis end slibning, fordi de lejer, der støtter slibeskiven under slibning, er placeret uden for boringen, hvilket kan medføre afvigelser, især for små huller, og slibningsnøjagtigheden er endnu værre. Honing forbedrer generelt kun arbejdsstykkets nøjagtighed, og det er nødvendigt at træffe nogle nødvendige foranstaltninger til forbedring af delens positionsnøjagtighed. Hvis panelet bruges til at forbedre vinkelretheden af delens og aksens endeflade (panelet er monteret på slagbøjlen, foretages justeringen vinkelret på den roterende spindel, og delen er bearbejdet på panelet).

2. God overfladekvalitet

Overfladen er cross-web, hvilket er gavnligt for opbevaring af smøreolie og vedligeholdelse af oliefilm. Den har et højt overfladeunderstøtningsforhold (det egentlige kontaktområde mellem hullet og akslen og forholdet mellem samlingsområdet mellem de to), så det kan modstå store belastninger og slidstyrke, hvorved produktets levetid forbedres . Honinghastigheden er lav (en tiendedel af slibespændingen), og oliesten er i overfladekontakt med hullet, så det gennemsnitlige slibetryk af hvert slibekorn er lille, så arbejdstykkets honingstid er lille, og overfladen af emnet er næsten ingen termisk skade og metamorf lag, lille deformation. Den honingbearbejdede overflade har næsten ingen sand og ekstruderet hårde lag.

3. Bredt forarbejdningsområde

Forarbejder hovedsagelig forskellige cylindriske huller: gennem huller, aksiale og radiale afbrudte huller, såsom huller med radiale huller eller slidser, nøglehuller, splinthuller, blinde huller, flerstegshuller osv. Desuden med et specielt honinghoved Det er også muligt at maskine koniske huller, elliptiske huller osv., men fordi det kedelige hoved har en kompliceret struktur, anvendes den generelt ikke. Det cylindriske honingværktøj kan bruges til at hylde cylinderen, men mængden af fjernelse er meget mindre end tilskuddet til den indre honing. Honing kan bruges til at behandle næsten ethvert materiale, især diamant- og kubisk boritridridslibemidler, der yderligere udvider honingområdet og forbedrer effektiviteten af honing.

4. Mindre skæreydelse

For at opnå den præcision, der kræves af tegningerne, er honing den behandlingsmetode, der fjerner den mindste mængde kvoter i alle behandlingsmetoder. Ved honingprocessen anvender honingværktøjet emnet som en vejledning til at afskære overskydende tillæg for emnet for at opnå den nødvendige præcision af emnet. Når honing henter, henter værktøjet først det sted, hvor godtgørelsen er den største, og henter derefter gradvis det sted, hvor det mindste beløb er nødvendigt.

5. Stærke evne til at rette huller

På grund af manglen på forskellige andre behandlingsteknikker vil der opstå visse forarbejdningsfejl under behandlingen. Såsom: ud af runde, klokke mund, bølgepap, lille størrelse, talje tromme form, koniske, trowel mønster, rømmemønster, regnbue form, hulafvigelse og overfladens ruhed (se figur 2).

6. Honingprocessen kan i høj grad forbedre dimensionens nøjagtighed, rundhed, ligehed, cylindricitet og overfladens rude af hullerne og den ydre cirkel ved at fjerne det minimale bearbejdningstillæg .www.honedtubing.com