Hjem > Udstilling > Indhold

Honey tube behandling krav og layout proces

Jul 20, 2017

Honing rør i processen med forarbejdning er også en vis mængde teknisk indhold, behovet for at forstå den teknologi, folk til at operere, dette vil være effektiv gennem slibning af sin sikre drift metode til træning, honing pipe udstyr før behovet for Drift Effektivt gør det nødvendige forberedelse til dets relaterede.

Ved brug af behovet for effektivt at kontrollere honingrørbehandlingsudstyret, smøres dele, især gearkassen, effektivt til at kontrollere udstyret til smøreolie. Hvis der ikke er nogen olie, skal du effektivt fylde hele oliehullet til olien.

Honing rørbehandling udstyr i det kontinuerlige arbejde i to måneder efter behovet for olieændring, under normale omstændigheder, behovet for en kvart for en ændring i olie, hydraulikolie bør generelt bruge 20 # olie. Olieforandring, behovet for at bruge parafin rengøring oliefilter og brændstoftank.

Honingrør i gang med at blive arrangeret, vil være forskellig fra det almindelige rør, under forarbejdning, uanset dets behandlingsmetoder eller rørlayout, vil brugen af tiden have meget specielle krav, således at produktet Effekten kan Få det fulde spil.

Honingrør er faktisk en særlig behandling af høj præcision sømløs stålrør, der anvendes med sin gode ydeevne, så den kan klare det på alle områder, har en god effekt, honingrør i tidsplanen, om det er arrangeret Eller retningen skal være pæn og bør struktureres.

Honingrørskæring reduceres også, hvis diameteren er større end 50 mm, er det bedst at anvende mekaniske processer til at sikre, at rørets skæreoverflade ikke kan være burr, oxid, slagge og andre defekter.

45# steel grinding tube.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: Http : / / www.honedtubing.com