Hjem > Udstilling > Indhold

Honey tube produktionsproces forbedring og produktionseffektivitet

Jul 27, 2017

Honing rør i brugen af processen er hovedsagelig brugt til produktion af forskellige mekaniske dele, brug af processen med dens nøjagtighed krav er forholdsvis høje, vi skal tale om sin komplekse proces og streng inspektion, før de forlader fabrikken, og nu med dens teknologi i den fortsatte udvikling af honingrør produktionsproces i den løbende forbedring af lyden.

For effektivt at kunne forbedre produktiviteten af sine honingrør bruger vi den nye produktionsproces, den effektive gennem sin stærke slibning og automatisk slibning af vejen til produktionen, hvilket også er automatiseret slibning. Inklusiv brug af elektricitet og ultralyd slibemetoder til gennemførelse af produktionsopgaverne.

Under normale omstændigheder er en god produktionsproces under brug af dens produktionseffektivitet uundgåelig. I de senere år bruger vi mange slibemetoder til fremstilling af slibeslang, til en vis grad, også opnået stor succes, Slibning af den indre cirkel er ikke længere et problem.

Honing tube i det daglige arbejde af sit hovedprincip er gennem sandet på sandet under brug vil give et bestemt pres, produktet i en vis hastighed under udseendet af slibning, i brug, hovedsageligt gennem bæltet op og ned på emnet fra top til bund udseende slibning frem og tilbage for at opnå en bestemt rolle.

Honey tube slibning proces i processen med behovet for at fortsætte med at tilføje smøreolie og derefter i afkøling, således at i en vis grad effektivt undgå virkningen af emnet overfladebehandling kvalitet, så at emnet kun er grov behandling af Arbejdsemnet, Gode præcisionsprodukter skal behandles.

304 stainless steel grinding tube.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller vil gerne være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

web: http://www.honedtubing.com