Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan livet af stempelstangen udvides?

Sep 20, 2017

【Summary】First af alle, vi faktisk nødt til at være opmærksomme på stempelstangen selv, med hensyn til dens forpligtelse til at arbejde, faktisk, det vil sige, de mest vanskelige af alle de hydrauliske komponenter. Selvom stempelstangen og andre komponenter i systemet er de mest billige komponenter, men stadig vil være store forhåbninger. På dette punkt er vi faktisk nødt til at være opmærksomme på det og næste udførelsen af sin egen ydeevne er relativt store forhold.

Piston-rod.jpg

Stempelstangen er faktisk relativt store temperatur og tryk sortiment, som vil spille en hydraulisk cylinder for at beskytte den hydraulikolie. På samme tid, det er i vid udstrækning, som vil være direkte bærer den en masse pres chok og svingningerne. Naturligvis i dens store omfang er i virkeligheden, det nødvendigt at være opmærksom på at være ansvarlig for at forebygge forurenende stoffer direkte ind i systemet.

Desuden, når en sæl på stempelstangen synes at være beskadiget på grund af den eksterne lækage af hydraulisk olie, det vil sige, ikke ignoreres. På denne baggrund bør vi være opmærksomme på, at vi bør være opmærksomme på den direkte mængden af arbejdskraft til at betale mere for at erstatte dem, og på den anden side, det er i vid udstrækning, i virkeligheden, det bør bære nedetid forårsaget af tabet. På dette punkt, vil vi rent faktisk finde, at arbejdet i sig selv er ret dyrt.

Den væsentligste årsag til sæl fiasko utidig, faktisk er forurening. Olie filmen dannet på stempelstangen faktisk skyldes det smører segl og at den vil opnå en længere levetid.

I sidste ende, det ovennævnte lag af olie film i vid udstrækning, i virkeligheden, vil absorbere snavs, efterfulgt af sin egen vil det gøre det direkte knyttet til ovenstående stempelstang. I fænomenet retraktion af stempelstangen snavs, selv er faktisk på tværs af sæl og i sin store udstrækning, i virkeligheden, vil det medføre en relativt små skader.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com