Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan forårsager skærmkolonnen skade

Jun 12, 2019

Ved fremstilling af sprøjtestøbsformer har guidebush guide bush en meget vigtig rolle. Når guiden efter skader indtræffer, vil produktionseffektiviteten blive reduceret, kvaliteten af sprøjtestøbningsproduktet vil blive reduceret, og selv sprøjtestøbe vil blive skadet, og injektionsstøtens levetid reduceres stærkt. .

I sprøjtestøbet anvendes sædvanligvis fire sæt styrekolonner og styremuffer til at danne styreelementerne, og undertiden er de indvendige og ydre tilspidsede overflader, der er tilpasset hinanden, anbragt på den bevægelige form og den faste form for at hjælpe positionering. Stuepladsen spiller hovedsagelig en ledende rolle i støbeformen for at sikre, at støbefladerne på kerne og hulrum ikke kolliderer med hinanden under nogen omstændigheder, og skaderne på styreposten har generelt følgende to grunde.

1. Kvalitetsproblemet i styrekolonnen selv, materialevalg er for dårlig, hårdheden er ikke god, eller varmebehandlingsmetoden er ikke korrekt, som alle vil påvirke styrkens kolonneoverfladehårdhed, hvilket resulterer i tab. Derudover vil den matchende afstand mellem styreposten og styrebøsningen også påvirke styringspostens levetid.

2 er der et problem med sprøjtestøbeformens design, skal styresøjlens udformning overveje problemet med gennemgangshullet, ellers vil styrekolonnen blive positioneringsmekanismen, og styremuffen skal have en ventil hul for at forhindre vakuumformåbning efter formen er lukket. Producerer meget sugning. For fuldstændigt at løse problemet med guide kolonne tab, skal vi arbejde hårdt fra sprøjtestøbe design.www.honedtubing.com