Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan påføres konstant tryk på 304 rustfrit stål honed tube

Mar 31, 2019

Det første trin er afskæringen. På grund af hullets hårde væg er kontaktområdet mellem olienstenen og hulvæggen lille, kontakttrykket er stort, og den konvekse del af hulvæggen slides hurtigt væk. På grund af det høje kontakttryk på overfladen af oliesten og slid på olie- og bindemiddelbindemidlet af chipsene reduceres bindingsstyrken mellem slibepartiklerne og bindemidlet. Derfor falder nogle af slibekornene under virkningen af skæretrykket, og oliestenens overflade er udsat. Slibekorn, det er olieskæret selvskarpt.

Det andet stadium er knusnings- og skærefasen. Efterhånden som henten udvikler sig bliver overfladen af hullet mere og mere lys, bliver kontaktfladen med olien sten større og større, kontakttrykket pr. Arealområde falder, og skæringseffektiviteten falder. Samtidig er de skårne chips små og fine, og slid af disse chips på klæbemidlet er også lille. Derfor slibes olieholdige slibekorn sjældent, og slibningen udføres ikke af de nye slibekorn, men ved slibekornspidserne. Derfor er spidsen af slibekornet meget tungt, og slibekornet er let brudt og knust for at danne en ny skærekant.

Det tredje trin er plugging og skærefasen. Når henen fortsætter, bliver kontaktfladen mellem overfladen af oliestenen og hullet større og større, og de yderst fine chips, der akkumuleres mellem olienesten og hulvæggen, fjernes ikke let, hvilket får olien til at blive tilstoppet og bliver glatte. Derfor er oliestenskæringsevnen ekstremt lav, hvilket svarer til polering. Hvis honing fortsætter, og oliesten er tilstoppet og klæbemiddelblokeringen opstår, mister oliesten fuldstændig sin skæreevne og bliver stærkt opvarmet, og hullets nøjagtighed og overfladens ruhed påvirkes. På dette tidspunkt bør honing afsluttes så hurtigt som muligt.www.honedtubing.com