Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan vælges alt efter stempelstangens faktiske materiale?

Jul 28, 2017

Kort sagt vil stempelstangen i stor udstrækning påføres cylinderen og dens cylinder, som er en vigtig komponent, stempelstangen er god eller dårlig, vil i en vis grad også påvirke cylinderen Og dens normale bevægelse af cylinderen. På den anden side, når vi vælger stempelstangen, er det nødvendigt at vælge i overensstemmelse med størrelsen af belastningen et mere passende materiale.

Men hvad angår et andet aspekt, fordi kravene til hver stempelstang ikke er det samme, er det ikke det samme for brugen af materialet. Først og fremmest, hvis vi er nødt til at modstå stempelstangen på de store krav til tiden, skal det bemærkes, at stempelstangens arbejdsflade skal være hårdt forkromet.

Når det er i almindelighed, er stempelstangen den faste cylinder. Dette er imidlertid ikke absolut, når diameteren er forholdsvis stor, skal vi faktisk være opmærksomme på at vælge 45 sømløse stålrør til fremstilling af hul stempelstang. På denne måde anvender vi det på behandlingstidspunktet for at opnå det, vi ønsker en effekt.

Når det er under normale omstændigheder, er produktionen af stempelstangen primært at bruge 45 stål til at udføre fremstillingen; Men for dens forholdsvis store belastning eller tung belastning til den situation, som vi faktisk Det er, kan du direkte bruge 40Cr stål til fremstilling, så den egentlige drift vil det være i stand til at sikre, at stempelstangen selv vil have nok arbejdsstyrke At støtte arbejdet.

Endelig er stempelstangen i fremstillingen før det grove, det skal faktisk være gennem smedet og dets mekaniske ru efter afkøling og tempererende behandling, dens hårdhed HB = 230 ~ 250. Med hensyn til slukning og temperering af Stempel, kan vi effektivt forbedre ydelsen af den mekaniske behandling, og også forbedre selve materialet, en arbejdsintensitet.

40Cr-steel-piston-rod.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: http://www.honedtubing.com