Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan vælger du SS20C forkromet hylsterør og proces sekvens

Jan 07, 2019

SS20C forkromet hertet rør, som navnet antyder, er et honingrør, der opnås ved honing og galvanisering af et stål som S20C, og er i kategorien af rør. Derfor er det nødvendigt at fortælle og forstå produktet, så det kan bruges korrekt og korrekt, og derefter opnå brugsformålet.

1. Sådan køber du S20C galvaniserende honingrør korrekt?

SS20C forkromet hylde rør produkt køb arbejde, hvis du vil udføre korrekt og vælge det rigtige produkt, er det nødvendigt at tage alle relevante faktorer i betragtning, og tage det seriøst og for at få nøjagtig vurdering og korrekt valg af resultater. Blandt dem skal de fem faktorer for produktets oprindelse, detaljerede parametre, realtidsnotering og prisnotering, produktkvalitet og fabrikant overvejes, og man må ikke gå glip af.

2. SS20C forkromet hylde rør produkt pris og producent, hvilken en til at bestemme først?

Produktprisen og producenten af SS20C forkromet hermetisk tube er to faktorer, der skal overvejes ved køb af dette produkt, og det er nødvendigt at overveje på samme tid, så det kan ikke siges, hvilken bestemmes først. Desuden er det også nødvendigt at vide, at forskellige producenter har forskellige produktpriser, men prisforskellen vil ikke være stor.

3. S20C anvendes i S20C galvaniserende honingrør, specielt hvad stål?

S20C, der anvendes i S20C galvaniserende honingrør, er et kulstofcarbonstål ud fra et professionelt synspunkt. Det er et højkvalitets carbonstrukturstål materiale i Japan JIS standard, svarende til indenlandske højkvalitets carbonstrukturstål 20 # stål, så hvis der ikke er nogen S20C, kan den erstattes af højkvalitets carbonstrukturstål 20 # stål. Derudover har denne type stål karakteristika uden sprøjtestørrelse, god svejsepræstation og god skæreydelse og bruges hovedsagelig til at fremstille nogle dele med mindre stress og højere sejhedskrav.

4. SS20C forkromet hylsterør, er det først plating eller honing først?

S20C galvanisering honing pipe, dets forarbejdning og fremstillingsproces er honing proces, honing behandling ved honing maskine, dens overfladebehandling er til galvanisering behandling. På baggrund af dette punkt er det derfor konklusionen, at S20C-galvaniseringshoneyrøret først behandles ved honingprocessen. Når røret er opnået, pletteres overfladen for at danne en belægning på overfladen for at forbedre overfladekvaliteten af honingrøret. Og overfladeegenskaber.www.honedtubing.com