Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan sikrer du produktkvaliteten på 1020 honed tube

Apr 04, 2019

1020 honed tube bruges hovedsageligt inden for ingeniør-, metallurgi, plast, minedrift, vejbygning, tekstil og andre industrier. 1020 koldvalsede sømløse hydrauliske cylindre behandles primært i tre typer: koldvalsning, koldtegning og honing. Honingrøret er lavet af en præcisionsslibemaskine, som ikke kun anvendes til runde huller, men også til hærdning af tandoverfladen, hvilket også er en poleringsmetode. Den kan bruges som et kombineret slibeværktøj, der kan monteres på en flydende armatur for at gøre det selvjusterende. Derfor kan formens fejl i hullet reduceres, men hullets geometriske fejl kan ikke reduceres.

1. Hvorvidt honingrøret og rulleøret passer til den hydrauliske cylinder: både honingrøret og rullerøret passer til to slags rør og hydrauliske cylindre, som kan vælges og bestemmes i henhold til de faktiske forhold og brugskrav. Desuden er dette et must for os. Men hvad angår præstationer, er de ikke helt ens.

For det andet har hydraulisk stålrør et honingrør: Hydraulisk rør kan opdeles i to typer fluidrør og olierør, så svaret er ja på dette spørgsmål. Derudover skal vi også vide, at der også er et hydraulisk stålrør i det koldtrukne rør, så det kan også bruges til polering af røret.

For det tredje, hvordan man sikrer kvaliteten af honingrøret: For at sikre kvaliteten af honingrøret kan vi træffe nogle nødvendige foranstaltninger fra følgende aspekter for at nå formålet: at sikre kvaliteten af de materialer, der anvendes i selve emnet . Garanterer kvaliteten af honing eller honinghovedet. Kvaliteten af honingvæsken er garanteret.www.honedtubing.com