Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan forbedres korrosionsbestandigheden af stempelstangens overflade

Jul 22, 2017

Tale om stempelstangen for at forbedre overfladen af anti-korrosionsevnen af metoden, først og fremmest kan vi faktisk rulle kan behandles. Efter at stempelstangens rulle er rullet, dannes et koldt arbejdslag på den rullede overflade, således at den vil blive reduceret til en vis grad på grund af elasticiteten og plastisk deformation af slibekontaktoverfladen, og det er det, der er, kan forsinke produktionen af træthedssprick eller udvidelse for at forbedre arbejdsstandets overfladekorrosionsbestandighed.

Den anden metode er krom. Når chucken har været krom, vil den have en hård, glat og korrosionsbestandig overflade. Det er netop på grund af dette, hvis vi ønsker at forbedre anti-korrosionskraften på stempelstangens overflade, er det faktisk nødvendigt at gå gennem forkromet. Efter forkromningen kan stempelstangens hårdhed nå HV1100, og dens belægning vil være relativt glat, tykkelsen forbliver ensartet, dispersionen bliver stærkere, så den kan være på nogle måder. Få en relativt stor forøgelse.

For at forbedre korrosionsbestandigheden af stempelstangens overflade kan vi rent faktisk bruge den afkølede og hærdet måde, efter at det er slukket og tempereret, effektivt kan forbedre materialet selv, en arbejdsintensitet, så det er faktisk nyttigt at hjælpe overfladen af de små revner på lukningen, forhindrer udsvingen af rollen som ekspansion, i betragtning af dette, er det i virkeligheden i høj grad at forbedre overfladekorrosionsmotstanden af emnet.

Men her skal vi faktisk minde alle om, at ikke, at alle stempelstængerne skal slukke og hærdes.

Sammenfattende skal konditioneringsprocessen faktisk være baseret på den aktuelle situation og dens materialer til at dømme. Endelig er det ubestrideligt, at stempelstangets overfladekorrosionsbestandighed er bedre, det vil være lettere for stempelstangen ikke let at blive udhulet fænomen, simpelthen det betyder faktisk, at det kan få en relativt lang levetid.

40Cr-steel-piston-rod.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

web: http://www.honedtubing.com