Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan man forbedrer honingrørets finish

May 31, 2019

Et stålrør, der generelt opnås ved en honingproces, kaldes et honingrør. Ved honing af honingrør er brugen af honingværktøjer mere almindelig, og en af de mere almindelige er honinggear.

Honing gearet består af en base plus slibemiddel. Den bruges til honing, hovedsagelig for at rengøre urenheder og burrs på overfladen af materialet for at forbedre overfladen. Men når vi bruger denne slags honingværktøj, skal vi også være opmærksomme på følgende punkter:

1. Udstyrets slag skal ikke overstige honingens breddeområde. Ellers kan honingudstyret blive alvorligt beskadiget.

2. Ved kontrol af mængden af honing skal værdien styres inden for et rimeligt interval. Og for at kontrollere honingtiden, det samme krav, er forslaget ca. to minutter.

3, materialet i honing gearet, fordi det er relativt sprødt, er det strengt forbudt at banke, for ikke at gøre det beskadiget og ikke kan bruges.

Hvad angår forbedring af overfladen af honingrøret, er det ikke svært at nå målet, fordi det kan opnås ved honingprocessen. Desuden kan ovennævnte krav opnås ved at vælge en passende honingsten og styre ruheden inden for det normale tilladte område. Men i nogle tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom på det materiale, der anvendes i honingrøret og materialets hårdhed, så det kan betragtes som omfattende for at undgå problemer. Www.honedtubing.com