Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan måles mængden af udløb af stempelstangen

Oct 10, 2018

Ved brug af "Stainless Steel Piston Rods" anbefales brug af plast eller aluminium støtteringe, når beskyttelsesdækslet er påført, således at gennemsnitsintervallet mellem skærmets indre kavitet og de vedligeholdte dele kan opretholdes til forlænger hudhulrummets levetid. Ifølge fremstillingsprocessen kan stempelstangskilden opdeles i to metoder til højfrekvent varmeforsegling og syning.

Sådan måles mængden af udløb af stempelstangen

1. Kontroller stempelstangens vandrette radiale udløb og vertikale radiale udløb under stempelstangens fremadgående bevægelse på alle niveauer for at kontrollere den samlede vedligeholdelsesvirkning af bevægelsesmekanismen.

Måling af udløbsretningen i lodret retning: En drejeknap er monteret øverst på stempelstangen klokken 12 og støder op mod den tryksatte pakning. Skålens nål skal være vinkelret på stangen af stempelstangen.

Måling af udstrømning i vandret retning: Drejeskiven placeres klokken 3 eller 9 på stempelstangen mod den trykbærende forseglingspakning afhængigt af "nærhed" så tæt som muligt.

2. Forbindelsen mellem stempelstangen og korshovedet skal være korrekt spændt, og korshovedet skal være fladt på glidebanen og jævnt monteret. Mellem glidebanen og glidebanen bør afstanden mellem de to ender ved klokken 6 ikke indføres i hulrummet på 0,04 mm, og hullet i de fire hjørner af glidebanen skal være ensartet.

3. Tryk på "kniv" på drejeknappen for at gøre markøren på drejeknappen, drej et drej på drejeknappen, så markøren er justeret med nulmærket på drejeknappen.

4. Drej kompressoren 180 ° for at flytte stemplet fra skroget til cylinderenden. Under denne 180 ° forskydning er den resulterende læsning, uanset om den er positiv eller negativ, den totale runout og registreres.

http://www.honedtubing.com/