Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan forhindrer du 1020 forkromet, hertet rør fra at holde fast i væggen

Apr 08, 2019

Når du bruger 1020 forkromet hermetisk rør, er det, du ikke ønsker at se, at klæbe i røret i 1020 forkromet hylsterør. Når dette fænomen opstår, vil udførelsen af røret blive direkte påvirket. Vi kan kun starte fra årsagerne og gøre de tilsvarende foranstaltninger for at minimere chancen for at hænge røret.

I de fleste tilfælde er det stødende fænomen på 1020 galvaniserende honingrør forårsaget af rørets råmateriale. Når hærdningsmidlet tilsættes til råmaterialet, kan problemet opstå, når behandlingen er urimelig. Det vil sige at i processen med at producere honingrøret er det nødvendigt at kontrollere kvaliteten af råmaterialerne og strengt kontrollere udvælgelseskriterierne.

På grund af balancen i 1020-galvaniseringshoningrørets drift kan det føre til fænomenet fastgørelsesvæg. Det er almindeligt at kontrollere temperatur- og procesindekset ukorrekt under forarbejdning, hvilket gør reaktionsprocessen ujævn. Som følge heraf er streng kontrol med parametrene for honingrørsprocessen blevet et princip, der skal overholdes.www.honedtubing.com