Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan forhindres forekomst af lækage fra den hydrauliske cylinder

Aug 28, 2019

1 afslørede skader

Det hydrauliske system afslører sikkerheden ved systemets forpligtelser, som udgør olieskum, forurener det omgivende miljø, øger maskinens driftsstop, reducerer forbrugshastigheden, øger forbrugsomkostningerne og affyrer varerne. Derfor skal vi videregive afsløringen af det hydrauliske system. forståelse.

2 grunde til afsløring

Næsten alle afsløringer af hydrauliske systemer er forårsaget af følgende tre grunde: (1) slag og vibrationer udgør løse samlinger; (2) dynamiske tætninger og fittings bærer hinanden (især hydrauliske cylindre) (3) Olietemperaturen er for høj, og gummipakningen er uforenelig med hydraulikolien.

3 Behersk metoden for afsløring

(1) Tilføj chok og vibrationer

For at øge afsløringen forårsaget af løsningen af rørforbindelserne udsat for stød og vibrationer kan følgende metoder anvendes:

1 Brug et stødabsorberende beslag til at fastgøre alle rørene for at absorbere stød og vibrationer;

2 brug ventiler eller akkumulatorer med lav påvirkning til at øge stødet;

3 ordentligt anbragt trykhovedventilen til at dække alle komponenter i systemet;

4 forsøg på at øge antallet af anvendte rørfuger, og rørfugene skal svejses så meget som muligt;

5 brug rettrådede samlinger, tee-samlinger og albuer til at udskifte koniske rørtrådfuger;

6 Prøv at udskifte hvert rør med en returblok;

7 For det højeste anvendte tryk bruges boltens drejningsmoment og propens drejningsmoment i den almindelige anordning, og den hydrauliske cylinder forhindrer, at samlingens overflade og tætningen spises;

8 præcisionsudstyrsrørfuger.

(2) Tilføjelse af slid i dynamiske tætninger

De fleste af de dynamiske tætninger er præcist designet. Det antages, at de dynamiske tætninger behandles, og udstyret er nøjagtigt, og brugen er rimelig. Fra et designperspektiv kan designeren tage følgende metoder for at forlænge seglens levetid:

1 Fjern sidebelastningen på stempelstangen og drivakselforseglingen;

2 Dæk stempelstangen med støvring, beskyttelsesdæksel og gummimuffe for at forhindre urenheder som slibemidler og støv i at komme ind;

3 Design den passende filterenhed og let at rengøre brændstoftanken for at forhindre støv i at samle sig i olien;

4 Hastigheden på stempelstangen og akslen kan være så lav som muligt.

(3) Anmodningen om statiske sæler

Den statiske tætning forhindrer olie i at slippe ud mellem de stive faste overflader. Med en rimelig udformning af tætningsrillenes størrelse og tolerance deformerer den hydrauliske cylinder tætningen bag enheden til en bestemt kompression for at fylde den mikroskopiske fordybning af parringsoverfladen og hæve den indre spænding af tætningen til at være højere end trykket, der skal forsegles . Når delstivheden eller boltfor-stramningskraften ikke er stor nok, vil parringsoverfladen blive skelnet under virkning af olietryk, danne et mellemrum eller øge det mellemrum, der kan eksistere fra enden, fordi tætningsoverfladen ikke er flad nok. Den statiske tætning bliver en dynamisk tætning, når det svejste rør bevæger sig langs parringsoverfladen. En grov parringsoverflade vil bære forseglingen, og den varierende spalte indtrænger på kanten af tætningen.

(4) En rimelig design af enhedspladen

Når ventilblokken eller bundpladen boltes fast på enhedens overflade, for at miste den indledende tætning og forhindre, at tætningen presses ud af rillen og slides, er enhedens overflade lige, tætningsoverfladen er kræves for at være færdig, og overfladen ruhed er nået. 0,8μm, planheden skal nå 0,01 / 100 mm. Overfladen må ikke have radiale ridser, og forbindelseskruernes forspændingskraft skal være stor nok til at forhindre forskelsbehandling af overfladen.

(5) Master olietemperaturen for at forhindre, at tætningen ændrer sig

For tidlig manipulation af tætninger kan være forårsaget af en række faktorer, hvor et sekundært element er for høj olietemperatur. For hvert fald i temperatur på 10 ° C halveres forseglingens levetid. Derfor bør et højeffektivt hydraulisk system eller en køleindretning designes til at holde olietemperaturen under 65 ° C. En anden faktor kan være fasen af olie og tætningsmateriale. For kapacitive resultater skal type og materiale hydraulisk olie og tætninger vælges i henhold til applikationsforklaringen eller relevant manual for at bortskaffe kompatibilitetsresultaterne og forlænge tætningernes levetid.

https://www.honedtubing.com/