Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan undgår du slid på dæmpet og hærdet forkromet stang

Apr 30, 2020

1. Når boringen af ​​den lille cylindriske stempelstift bæres, skal stempelstiftens diameter øges i overensstemmelse med forberedelsen, og rammehullet skal stoppes med en stempelreamer med et styrehåndtag. Ved rømning kan en kort reamer ikke bruges, ellers er vinkelret på midten af ​​den forkromede stempelstemplet og midten af ​​det forkromede stempelstempel ikke let at garantere. Efter rimmning skal det forkromede stangstempel placeres på et specielt inspektionsværktøj for at registrere dets vertikale afvigelse.

0010010 nbsp;

2. Når babbittlaget på bærefladen på den forkromede stang falder, kan du bruge genstøbning eller svejsning for at afslutte bilen og efterlade en vis bearbejdningsgodtgørelse. For at skrabe under samlingen.

0010010 nbsp;

3. Når den importerede bærende stålforkromede stangstempelringspor bæres, kan den forkromede stangstempelringspor først formes til en form, og derefter kan en indlægsring af samme materiale som det forkromede stempelstempel fremstilles i den tilsvarende ringrille og ved den omvendte rille Svejsning og forkromet stangstemplelegeme svejses og afsluttes, så den ydre svejsesøm drejes til regelmæssig størrelse og så glat som den cylindriske overflade af det forkromede stangstempel.

https://www.honedtubing.com/