Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan repareres stempelstang i rustfrit stål?

Aug 15, 2017

For stempelstangen i rustfrit stål, i den faktiske produktion og dens levetid, vil vi faktisk bemærke, at det vil være mere omfattende tidlige cylinder, cylinder og hydraulikcylinder, der er andre mekaniske produkter, der bruges, det er derfor vi faktisk Vil opdage, at kvaliteten af forarbejdning af stempelstangen på rustfrit stål på anmodningen er faktisk relativt høj.

Til opretholdelse af stempelstang i rustfrit stål er der først og fremmest ingen bøjningsfænomen i stempelstangen, i virkeligheden er det nødvendigt at være opmærksom på, at den første anvendelse af importerede lejer skal være mere direkte slibning. Så, når stempelstangen af rustfrit stål er ridset eller ridset, skal vi være opmærksomme på det faktum, at vi først skal bruge raspen til at tørre det ud og tage sig af det. Forsigtigt, vi er faktisk Skal være opmærksom på brugen af olie sten roligt slibende smøring.

Vent, indtil stempelstangen efter rustfrit stål er færdig, denne gang skal vi faktisk være opmærksomme på at stoppe de hydrauliske aspekter af eksperimentet. Under normale omstændigheder er det i virkeligheden generelt det maksimale arbejdstryk på L 5 gange hvad angår dets vandtryk.

Derudover skal vi faktisk være opmærksomme på, at for rustfrit stål stempelstang bærende overflade Babbitian lag af tiden, er det i stor udstrækning nødvendigt at være opmærksom på, at der skal anvendes direkte på genhældning eller svejsning efter Fine biler, og bør være at forlade en vis margen for forarbejdning, hvad angår dette aspekt, er i meget stor grad faktisk at lette vores forsamling, når skrabforskningen.

Når vi genmonterer stempelstang og stempelkomponenter, er det første at sige, at det er nødvendigt at være opmærksom på at tjekke muslingerne rundt, ikke der vil være metalskrot eller hvad er fænomenet ringrille deformation Når motoren er nedbrudt og cylinderblokken fjernes, er det vigtigt at kontrollere stempelstangens ydre overflade for at opnå den faktiske drift.

40Cr-steel-piston-rod.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: http://www.honedtubing.com