Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan repareres emner uden demontering af stempelstangen

Apr 04, 2018

Hvad er en hydraulisk cylinder stempelstangsbelastning?

I byggemaskineriet, der arbejder på byggepladsen, forekommer fænomenet ridser på stempelstangens overflade af hydrauliske cylindre fra tid til anden. Ridser på stempelstangen på hydraulikcylinderen skal repareres i tide, da det ellers vil forårsage, at forseglingen svigter, hvilket forårsager, at hydraulikcylinderen lækker olie. Til behandling af ikke alvorlige ridser skal denne gang være opmærksom på brugen af whetstone slibemetoder for at fjerne burrs.

For alvorlige ridser på stempelstangen på hydrauliske cylindre er det almindeligt at fjerne hydraulikcylinderstemplet til børstning, men reparationscyklussen er længere og prisen er højere. Det er netop på grund af dette, at vi har været på udkig efter reparationer af hydraulikcylindre i marken, efter at stempelstangen har ridser eller buler og elektriske stød med høj spænding.

Reparation uden demontering af stempelstangen:

Først og fremmest skal vi være opmærksomme på rengøringen af trækets overflade: stempelstangen skal strakkes ud af stedet, ridse overfladen med acetone, skrubbet for at vaske overfladen af olie.

Specifikke svejseparametre: Svejsekonsumenter bør vælge at bruge 0,02 mm rustfrit stålplader eller stålrullebånd til udskiftning, dets længde bør tages for at bestemme efter længden af ridserne; at lave en reparationsmaskine med en mekanisk stang jern; Loddetipsens form bør også tages i betragtning ved bestemmelsen af ridser, som kan laves rundt eller fladt. Under svejsningen skal spændingen på reparationsmaskinen justeres til middelværdien, det rustfri stålstykke skal presses på bunden, og loddemåsen skal bruges til at glide frem og tilbage på stålstykket. Pulsudladningen af reparationsmaskinen vil gøre stålstykket fuldstændigt smeltet på stempelet. Over stangen.

Hvis ridsen på stempelstangsemnet er forholdsvis stor, såfremt den ikke kan udflades ad gangen, er det nødvendigt at være opmærksom på, at der skal udføres en yderligere svejsning inden udfladningen, og hvorpå børsten anvendes til glat svejsningen, og endelig brug nr. 0 vand sandpapir polerer svejsningen for at gøre det glat og glat overgang. Denne form for metode har høj komponent effektivitet og kan også forhindre stempelstangen i at blive beskadiget, hvilket også sparer omkostninger.http: //www.honedtubing.com/