Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan indstilles konstant pres på honingrøret

May 30, 2019

1. Den faldende skærefase, den konstante trykhoning i begyndelsen på grund af hullets hårde væg er kontaktområdet mellem oliestenen og hulvæggen lille, kontakttrykket er stort, og den konvekse del af Hulvæggen slides hurtigt væk. På grund af det høje kontakttryk på overfladen af oliesten og slid på olie- og bindemiddelbindemidlet af chipsene reduceres bindingsstyrken mellem slibepartiklerne og bindemidlet. Derfor falder nogle af slibekornene under virkningen af skæretrykket, og overfladen af oliestenen er udsat. Slibekorn, det er olieskæret selvskarpt.

2. I knusnings- og skærefasen bliver hobens overflade mere og mere lys, når hinden udvikler sig, bliver kontaktområdet med olienesten større og større, kontakttrykket pr. Arealområde falder, og skæringseffektiviteten falder . Samtidig er de skårne chips små og fine, og slid af disse chips på klæbemidlet er også lille. Derfor slibes olieholdige slibekorn sjældent, og slibningen udføres ikke af de nye slibekorn, men ved slibekornspidserne. Derfor er spidsen af slibekornet meget tungt, og slibekornet er let brudt og knust for at danne en ny skærekant.

3. Blokering af skærefasen er, at kontaktfladen mellem oliestenen og hulfladen bliver større og større, når hingen fortsætter, og de yderst fine chips, der akkumuleres mellem olienesten og hulvæggen, er ikke let udelukket, hvilket forårsager Oliesten bliver tilstoppet og bliver meget glat. Derfor er stenskæringsevnen lav, hvilket svarer til polering. Hvis honing fortsætter, og oliesten er tilstoppet og klæbemiddelblokeringen opstår, mister oliesten fuldstændig sin skæreevne og bliver stærkt opvarmet, og hullets nøjagtighed og overfladens ruhed påvirkes. På dette tidspunkt skal du afslutte honing.www.honedtubing.com