Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan man fortæller kvaliteten af stempelstangen

Aug 19, 2019

1, overfladehårdhed

Overfladehårdhed er et vigtigt aspekt for at skelne kvaliteten af stempelstangen. Da produktets overfladehårdhed ikke er op til standard, vil det direkte forkorte produktets levetid. Så hvis du vil vælge en god stempelstang, skal du kontrollere dens overfladehårdhed. Overfladehårdheden på Jingheng hydrauliske stempelstang er generelt HV700-1150.

2, overflade ruhed

Stempelstangens overfladeruhed er ikke god, hvilket ikke kun vil påvirke produktets levetid. I alvorlige tilfælde vil det også påvirke belægningskvaliteten og forårsage for tidlig flager eller rustning af pletteringslaget. Stempelstangproducenten får produktet til at miste sin overflade. Beskyttende virkning. Derfor er overfladeruheden også et aspekt af at skelne stemplestangen. Generelt bør det korrekte interval for stempelstangens overfladefremhed ligge mellem Ra 0,2 og 0,4.

3, overfladekorrosion test

Da stempelstangen kun har høj korrosionsbestandighed, kan den bruges på steder, hvor oxidation er let (såsom vand, kemikalier, damp, havvand osv.) For at sikre dets høje ydeevne. Derfor er generelt gode stempelstænger nødt til at bestå overfladekorrosionstesten, og testen når almindeligvis saltspraytesten i 72 timer for at nå niveau 9.

https://www.honedtubing.com/