Hjem > Udstilling > Indhold

Hydraulisk stempelstangs effektforhold og funktionsmodul

Apr 09, 2019

Under driften af den hydrauliske stempelstang har stempelstangen fordelene ved stort effektforhold, lille volumen, højtryk, hurtigfrekvensrespons og god flowstyrbarhed. Stempelstangs pneumatisk transmission har fordelene ved energibesparelse, lav pris og mindre forurening. Kombineret med mikroelektronik og elektrisk teknologi dannes et automatisk styresystem.

Hydrauliske og pneumatiske teknologier til hydrauliske stempelstænger anvendes hovedsagelig ved brug af forskellige sektorer i den nationale økonomi. Ved fremstillingen af produktet er formen på produktet ikke begrænset til en cirkel, men en firkant, en risform eller lignende. Styresporet, sensoren og omskifterenheden er åbnet på profilen for at gøre brugeren nem at bruge.

Hydrauliske stempelstænger har udviklet en række små pneumatiske systemer med en række pneumatiske komponenter indbygget og udstyret med kontroller. For dele, der bruges til at bevæge små genstande, kan delene have genstande på 3 kg, udstyret med magnetventiler og programmerbare betjeningselementer. Kompakt struktur, lille fodspor og justerbart slag. Som indlæsnings- og lossemodul er der syv forskellige funktionelle moduler, som kan udføre de øverste og nedre fodringsoperationer på målstregen og kan kombinere forskellige moduler alt efter indholdet af arbejdet.www.honedtubing.com