Hjem > Udstilling > Indhold

Hydraulisk stempelstang uden knæk hard chrome proces

Aug 25, 2017

I den stempelstang højstyrke stål ovenfor har vi faktisk direkte brug af galvanisering hard chrome som slidstærke beskyttende belægning udstyr, stempelstang i slidstyrken ovenfor, i virkeligheden, der er direkte til at opfylde delene er opmærksom selve anvendelsen af en anmodning, men dens chrome lag på eksistensen af mikro-revner at se vid udstrækning faktisk, det vil gøre det beskyttende lag af korrosionsbestandighed af fænomenet med forværring.

Korrosion af matrixen stempelstang vil være forårsaget af et stort omfang på udseendet af belægning for tidligt peeling fænomen, det er netop derfor, det er til en vis grad, i virkeligheden, vil miste den beskyttende virkning, i betragtning af dette på hjemme og i udlandet hav e gennemførte en række championship og hårde forkromning modificerede forskning, i virkeligheden, dens grundlæggende betingelser, det vil sige, for at overvinde den hårde forkromning korrosionsbestandighed er relativt fattige.

Grinding piston rod.jpg

I nogle udviklede lande i Vesten, i virkeligheden, er blevet udviklet direkte på stempelstangen uden knæk chrome lag. Med hensyn til Dw-032 chrome tilsætningsstoffer, det er faktisk en meget stor grad af direkte adgang til en lyse og hårdt forkromning på dens mikro-revner, så der vil være 2500, i form af makro tid, faktisk kan det siges at det har opnået en chrome-fri knæk. Dette er naturligvis en stor omkostningsbesparelse end pulserende chrome.

Tale af hydraulisk stempel stænger uden knæk hard chrome proces fordele, først og fremmest Bemærk i virkeligheden, vi faktisk at tykkelsen af dets belægning er faktisk kan direkte reach 0,100 pr. side er meget sandsynligt. Hårdhed er 70RC, med en forholdsvis lys lysstyrken og sin slidstyrke.

Med hensyn til denne proces af stempelstangen, vi faktisk nødt til at betale opmærksomhed til sin korrosionsbestandigt 750 timer af salt spray coating tykkelse er faktisk mindre end 0,002. Næste, vi faktisk nødt til at være opmærksom på sit eget synspunkt, det vil sige, vil der være meget lav spænding og høj deposition sats. Piston rod bruges i denne proces, der er en meget god vedhæftning evne.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com