Hjem > Udstilling > Indhold

Introduktion af stressfjernelse, når hulakslen er rettet

Jun 07, 2019

Lav en straight straight-enhed, brug tre lige linie optiske akser med en diameter på 40 mm, klem den optiske akse på 8 mm og tryk den optiske akse med cylinderen for at tvinge den optiske akse til at rette sig, men effekten er ikke god, i grunden ingen ændring. Selv en meget skarp optisk akse, der bøjer, har ingen effekt.

Hvis der er en elektrisk opvarmet røreværkvarmer, skal sporetvarmeren fastgøres til svejsningen, svejsens bagside og spidsvarmerens yderside er fastgjort med aluminiumsilikat eller asbestisolering (isolering) og har tilstrækkelig bredde. For eksempel er crawlervarmeren 300 mm bred, og isoleringsmaterialet er mindst 500 mm. Uden crawlervarmeren anvendes hele glødeluften til den samlede glødemiddelbehandling.

Opvarmningshastigheden skal styres. Opvarmningshastigheden er en grad / minut, opvarmet til 600-610 grader, temperaturen holdes på 2 minutter / mm, og 40 mm varmen er 80 minutter. Derefter afkøles med en hastighed på 1 grad pr. Minut og drop det under 200 grader for at køle ned med ovnen. Både spærrevarmeren og varmebehandlingsprocessen for glødelovnen er de samme. www.honedtubing.com