Hjem > Udstilling > Indhold

Er det muligt at ændre farven på stempelstangen

Sep 01, 2017

På brugen af præcision stempelstænger i relativt lang tid, der er mange gæster i et stort omfang, vil faktisk finde præcision stempelstang i farven er ændret. Dog i sidste ende er hvilke årsager har ændret farven på stempelstangen præcision, faktisk det nødvendigt at forstå og forklare i vid udstrækning.

Konditionering stempelstang misfarvning fænomen, i virkeligheden, fordi det for dens ydre diameter tolerance over for diameteren af den lineære bærende diameter inden for den tilladte tolerance, faktisk vil have passende kløften. Dog i virkeligheden, justere vi bør være opmærksomme på bør være for præcision bevægelse, solid aksel tolerance (h5, j5), så det ikke vil ske hul eller tilføje nogle subtile pres.

316 stainless steel piston pole.jpg

Derefter, vi faktisk nødt til at være opmærksom på rethed akse eller omkredsen er ikke god, i en solid aksel eller lineære lejer på den periodiske pres, ikke kun vil ikke få en jævn lineær bevægelse, på den anden side er det i virkeligheden vil forkorte dens liv , på denne baggrund har vi faktisk bør være på conditioning stempelstænger kan være relateret til valget.

Fandt, at cylinder stempelstang misfarvning, selve det hydrauliske system er faktisk vil der være høj temperatur fænomen, i arbejde, for stempelstangen, selv, det er faktisk i tilstanden høj temperatur (især i den kolde årstid) hyppige og lav temperatur miljø (temperatur øjeblikkelige dips); i vedligeholdelse cyklus, sandsynligvis fordi udskiftning ikke er mærke gravemaskine for den særlige hydraulikolie.

Sammenfattende med hensyn til behandlingen af bratkølet og hærdet stangen, bør vi være opmærksomme på, at det er nødvendigt at foretage den første brug af rullende forarbejdning, som skyldes overfladelaget vil efterlade en serie overflade resterende trykstyrke stress , det er også det vil hjælpe de små revner overflade på lukning, til en vis grad, i virkeligheden, det kan hindre den hurtige ekspansion af stempelstangen erosion rolle.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com