Hjem > Udstilling > Indhold

Bearbejdning proces og tolerance rækkevidde af honed tube

Jun 01, 2019

Honed tube anvendes hovedsageligt inden for ingeniør-, metallurgi, plast, minedrift, vejbygning, tekstilindustrien og andre industrier. Der er tre hovedtyper af honingrør, koldvalsning, koldtegning og honing.

Det hakkede rør er lavet af en præcisionsslibemaskine, som ikke kun anvendes til runde huller, men også til hærdning af tandoverfladen, hvilket også er en poleringsmetode. Den kan bruges som et kombineret slibeværktøj, der kan monteres på en flydende armatur for at gøre det selvjusterende. Derfor kan formens fejl i hullet reduceres, men hullets geometriske fejl kan ikke reduceres.

Den hakkede tube refererer til et hakket rør, der kan kaldes et hakket rør, og røret her refererer hovedsagelig til et sømløst stålrør. Derfor er honing en proces, hvor rørets indre boring når den ønskede ønskede tolerance dimension samt overfladens ruhed mv. Og er inden for tolerance.

Behandlingsteknologien i det hermede rør er honing, og cylinderrøret er et rør, der anvendes i oliekøleren, og bearbejdningsteknologien deraf hænger ikke nødvendigvis ud, men kan være andre processer såsom rullning. Den hærdede rørs indre hulhed kan være mindre end 0,63 nm, og straightnessstandarden kan være mindre end 0,3 mm / m. Derfor kan det have et højere niveau i form af dimensionsnøjagtighed. Derfor kan den bruges i nogle højspørgselssituationer. Og dens honing er at bruge honing maskinen, honing hovedet på honing maskine, generelt er den aksiale lineære fremadgående bevægelse.www.honedtubing.com