Hjem > Udstilling > Indhold

Vigtigste fordele ved højfrekvent slukning ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål

Jul 28, 2018

Ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål kan dets produkter anvendes til hydraulisk pneumatik. Behandlingskravene er forholdsvis høje. Generelt er kvaliteten af hydraulikcylindrene for det meste påvirket af stempelstangernes kvalitet. Stempelstangen har høje forarbejdningskrav, og dens overflade ruhed er påkrævet at være Ra 0,4 til 0,8 um, hvilket er strengt med hensyn til koaksialitet og slidstyrke.

Vigtigste fordele ved højfrekvent slukning ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål

1. Ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål er deformationen af emnet lille, og strømforbruget er lille.

2. Anvendelsen af stempelstangen i rustfrit stål i det hærde lag på produktets overflade kan justeres i forhold til den aktuelle situation og let at styre.

3. Anvendelsen af stempelstænger af rustfrit stål er mekaniseret og automatiseret i en vis grad og er let at håndtere, hvilket igen øger produktionseffektiviteten.

4. Høj hårdhed, styrke og sejhed og træthedssikkerhed og brudstyrke forbedres også betydeligt.

Ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål kan den forbedres ved at styrke oliefjernelse eller affiltrering under drift.

Forbindelsen af kromlaget på kromstangen. Forkromning af forkromning kan forbedres ved at dyppe, før kromstangen er galvaniseret. Den forkromede forkromede stang kan også effektivt reducere kromlagetes brølthed og forbedre forkromningsstyrken af det forkromede lag. Under processen skal temperaturen dog bestemmes i henhold til materialet.http: //www.honedtubing.com/