Hjem > Udstilling > Indhold

Fremgangsmåde til fjernelse af internt oxidlag af lille hul efter slukning af rullerør

Jun 01, 2019

Rullende rør refererer til et stålrør med strenge indvendige og ydre diameter dimensioner, god intern og ekstern overfladefinish, rundhed, ligehed og ensartet vægtykkelse. Efter lidt honing kan produktet anvendes direkte som et hydraulisk og pneumatisk cylinderrør, hvilket er af stor betydning for at spare energi og reducere investeringerne i hydraulikcylinder og cylinderbehandlingsudstyr.

Fremgangsmåde til fjernelse af internt oxidlag af lille hul efter slukning af rullerør

Rullehovedets hoved er et halvkugleformet kuglehoved. Det lille hul 2 mm er 28 mm dybt fra midten af hovedet. Derefter er oxidlaget inde i det lille hul efter afkøling vanskeligt at fjerne, og oxidlaget på den ydre overflade kan fjernes. Nøglen er oxidlaget inde i de to store huller, hvilket er svært at fjerne!

Formålet med at slukke rullende rør er at gøre martensit eller bainit-transformation af den superkølede austenit. Jeg behøver ikke introducere denne konvertering for at konvertere alle objekter, ikke kun overfladekonvertering.

Et rullende rør er et stålrørsmateriale, som er blevet behandlet ved koldtegning eller varmvalsning. Fordi stålrørets indre og ydre vægge ikke har noget oxidlag, højt tryk og ingen lækage, høj præcision, høj glathed, ingen deformation af kold bøjning, flaring, fladning uden revner mv., Anvendes den hovedsagelig til fremstilling af pneumatiske eller hydrauliske komponenter, såsom cylindre eller cylindre. Det kan være et sømløst rør. Honingrørets kemiske komponenter er carbon C, silicium Si, mangan Mn, svovl S, fosfor P og krom Cr.www.honedtubing.com