Hjem > Udstilling > Indhold

Metode til reparation af overfladefejl i slibede rør

Sep 11, 2020

Der vil være mange grove på overfladen af ​​det slibede rør inden bearbejdning. Dette er en vigtig faktor, der påvirker kvaliteten af ​​det slibede rør. Hvis du vil opnå et hydraulisk cylinderrør af god kvalitet efter slibning, skal du reparere disse gruber. Så hvad er reparationsmetoderne for overfladefejl i det slibede rør?

1. Forøg mængden af ​​koldtrækningsdeformation

At øge antallet af koldtrækningsdeformationer passerer og øge den totale deformation kan reducere dybden af ​​pitting og reducere slibning og slibningstillæg.

2. Optimalt varmvalset rørmateriale

Grubedefekterne på koldtrukne rør er alle forårsaget af varmtvalsede rør. Ved at vælge varmvalsede rør med lille korrosion og ensartet vægtykkelse kan gropefejl derfor reduceres, og udbyttet af cylinderrøret kan forbedres.

3. Varmvalset slangeindvendigt hulrengøring

Kvalitet er forudsætningen for produktet. Først når kvaliteten er god, er grundlaget for at betjene kunder. Derfor er perfekt reparation af defekterne på overfladen af ​​det hydrauliske cylinderrør vores største forpligtelse over for kunderne

flere fordele ved slibet rør

1. Forbedre overfladeruhed, som dybest set kan nå Ra≤0.08μm.

2. Korriger rundheden, ellipticiteten kan være ≤0,01 mm.

3. Forbedre overfladehårdhed, eliminere spændingsdeformation og øg hårdhed med HV≥4 °

4. Der er et restspændingslag efter behandling, hvilket øger træthedsstyrken med 30%.

5. Forbedre kvaliteten af ​​pasformen, reducer slid og forlæng delernes levetid, men delens forarbejdningsomkostninger reduceres.

https://www.honedtubing.com