Hjem > Udstilling > Indhold

Driftsprincip for fejldiagnostik for S20C forkromet hermetisk rør

Apr 09, 2019

Driftsprincippet for S20C-forkromet hukommelsesrørfejldiagnostik, fordi en gang honingrøret fejler, vil der være mere involveret, mange relaterede dele og endog hele udstyret vil blive negativt påvirket, så det er nødvendigt at foretage rettidige fejl. Diagnose og udelukke. De relevante principper er som følger.

Det skal afgøres, om arbejdsvilkårene og det perifere miljø i S20C galvaniseringshoningrøret er normale; på samme tid er det nødvendigt at afklare fejlens art, er det svigtet af den mekaniske del af udstyret eller den elektriske kontroldel eller svigtet af selve honey pipe? Derudover er det nødvendigt at kontrollere, om de forskellige betingelser i honingrøret opfylder kravene til normal drift.

For det andet bestemmes det område, der er relateret til fejlen, i henhold til fænomenet og karakteristika ved honingrørsfejlen, og derved gradvist indsnævrer fejlets rækkevidde og detekterer komponenterne i området.

For at undgå blindhed er det nødvendigt at udføre omfattende analyse og logisk vurdering i henhold til systemets grundlæggende principper for at finde ud af den fejlbehæftede del af honingrøret. Da diagnosen for honingrørfejl er baseret på driftsregistreringen og nogle systemparametre, er det afgørende at etablere systemoperationsoptegnelsen; og det har visse detekteringsmidler, og kan også præcist kvantificere honey tube-fejlen .www.honedtubing.com