Hjem > Udstilling > Indhold

Pakning Ring Clearance og pneumatiske teknologi egenskaber i brugen af rustfrit stål stempelstænger

May 22, 2018

I anvendelsen af rustfrit stål stempelstænger henviser dimensionel nøjagtighed af dens produkter hovedsagelig til nøjagtigheden af diameteren på akslen og nøjagtigheden af aksel længde. Diameteren af produktet er normalt IT6 med hensyn til dens dimensionel nøjagtighed i overensstemmelse med dens anvendelse krav. -IT9 niveau, normalt angivet som nominelle størrelse.

I anvendelsen af rustfrit stål stempelstænger, er stempelstangen geometrisk nøjagtighed generelt støttet af to tidsskrifter på lejerne. Disse to tidsskrifter kaldes støtte tidsskrifter og er også forsamling standarder af akslen. Ud over den dimensionale nøjagtighed er geometrisk nøjagtighed (cirkularitet, cylindricity) kladden support generelt kræves. For generelle nøjagtighed tidsskrifter, bør geometriske fejl begrænses til diameter tolerance.

Pneumatisk tekniske karakteristika for brugen af rustfrit stål stempelstang

1. den pneumatiske enhed har en enkel struktur, lette vægt, og enkel installation og vedligeholdelse. Når det bruges, er pres niveau lavt, således at brugen af sikkerhed er sikrere end det hydrauliske system.

  

2. orden medium er uudtømmelig luften, luften, selv bruge ikke penge. Udstødning behandling er enkel og forurener ikke miljøet.

Den

3. output kraft og orden hastighedsregulering er meget let. Overførselshastighed på cylinderen er generelt 50 ~ 500mm/s.

  

4. med kompressionsevne af luft, kan det lagre energi og opnå centraliseret gasforsyning. Energi kan blive frigivet i en kort periode af tid til at opnå hurtig reaktion i intermitterende bevægelse. Bufferlagring kan opnås. Det har stærk tilpasning til virkningerne belastning og overbelastning. Under visse betingelser, kan pneumatiske enheden være selvstændige fastholde.

5. fuld pneumatisk kontrol med brand, Eksplosion-bevis, fugttæt evne. Sammenlignet med metoden hydrauliske, kan pneumatiske metoden bruges ved høj temperatur (normalt inden for 160 ° C).

  

I brugen af rustfrit stål stempelstænger er pakning ring produktets hovedfunktion at forsegle kløften mellem motorblokken og stempelstang at forhindre stempelstangen fra utætte. I stempelstang emballage er der generelt tre huller.

  

1. aksiale spillerum: hovedsageligt bruges til at sikre, at pakning ring frit kan flyde, ellers stempelstangen kan ikke arbejde normalt.

  

2. radial clearance: for at undgå forlis stempelstangen, pakning ring er presset til at undgå deformation eller beskadigelse.

  

3. snit hul: det bruges hovedsageligt til at kompensere slid af pakning ring.

  

Behandling af stempelstangen udføres normalt af rullende, fordi denne metode til behandling kan forbedre korrosionsbestandighed af stempelstangen overflade, forsinke generation og udvidelse af træthed revner, og derved øge træthed styrke stempelstang. Derudover ved at rulle, den overfladeruhed kan også blive reduceret, og forekomsten af slid kan reduceres. Som et resultat, kan liv af stempelstangen udvides som en whole.http://www.honedtubing.com/