Hjem > Udstilling > Indhold

Piston rod i brugen af forholdsregler

Mar 02, 2018

Når du bruger, kan du ikke flytte stempelstangen vilkårligt, ellers bevægelsen vil gøre stempelstangen og fyldstof med et mindre hul, hvorefter det vil påvirke den normale drift af emnet. På dette tidspunkt er det også nødvendigt at samle pakning for at justere afstanden mellem dem. Når ompakke stempelstangen, være opmærksom på rensning olieskift og derefter justere olie mængde.

 

Derudover stempelstang i justeringen af hullet, det skal også være omfattet af en bestemt forordning, og derefter kontrollere, justere boksen krydderi for at korrigere sin tilt over. Når du bruger det, hvis du finde stempelstangen ridser eller skrammer, vi også skal være opmærksomme på det første sted med en fil på såret eller nodulær rasp ren, og derefter stille og roligt slibe oilstone smøring.

 

I stempelstangen bærer i forsynet med sæde, i bedste fald, det vil sige, bør være opmærksomme på brugen af ekstra arbejde, det er mere almindeligt, er at være opmærksom på brugen af vingen, med forsigtigt trykke ind, så en, det vil sige, direkte kan undgå den direkte indvirkning på fac e eller ring, denne måde, det er lejerne kan være importeret ind i det.

 

Når stempelstangen er flyttet til snap ring groove, vil dens tætningsringen generelt vippes fremad, på dette tidspunkt læbe af cylinderen kun snapped bag snap ring groove, så det skal være muligt at forårsage stempelstang ingen måde at køre , på denne måde, det skal være opmærksomme på graden af hældning af sæl, selv.

 

I stempelstangen og fylde i forsamlingen, er det også nødvendigt at være opmærksom på at forhindre dem i at skråtstille betingelser. I form af fordrejning, skal det også gøre metalpladen i driften af friktion og varme, der genereres når fænomen, vil dette også reducere stempelstang operation, på samme tid, også vil blive yderligere reduceret den samlede brug af livets cylinder. Derfor, for fordrejning af stempelstangen, vi skal være opmærksomme at undgå.http://www.honedtubing.com/