Hjem > Udstilling > Indhold

Stempelstang plating proces og forholdsregler

Apr 08, 2019

Stempelstang plating proces

Stempelstangens elektropletteringsproces refererer hovedsagelig til en fremgangsmåde til plating af en tykk krombelægning på overfladen af stålsubstratet. Efter galvanisering kan stempelstangen i nogen grad forbedre hårdheden, slidstyrken, temperaturbestandigheden og korrosionsbestandigheden af delen. .

Stempelstang overvejelser:

Før pletteringen skal stempelstangen undersøges for størrelsen af den belagte del og overfladebetingelsen for den bearbejdede overflade, og så kræves pletteringstiden for nøjagtigt at beregne den tid, der kræves til pletteringen. Ved plettering skal du være opmærksom på observationen og den fine drift, det vil sige at kontrollere arbejdsbetingelserne for pletteringsopløsningen og være opmærksom på temperaturændringen, væskeniveauet ændres og udfyld operationsfortegnelsen sandfærdigt.

Ved galvanisering af stempelstangen, hvis der er et uventet strømsvigt, skal pletteringen udføres i overensstemmelse med forkromningsprocessen. Hvis slukningstiden er kort, kan den anvendes direkte i en styret strømforsyningstilstand. Hvis slukningstiden er lang, skal den behandles efter en kort periode med anodisk el 11 og derefter trædes. Efter at stempelstangen er belagt, er det nødvendigt at inspicere alle aspekter af belægningens kvalitet og størrelse. Samtidig skal vi også være opmærksomme på andre aspekter, såsom rengøring af trådtænderne, det indre hul og andre dele af rustbeskyttelsen.

www.honedtubing.com