Hjem > Udstilling > Indhold

Stempelstang positionering reference og nøjagtighed krav

Mar 20, 2019

For at sikre stabiliteten af forarbejdningspræcisionen af stempelstangen under driften af stempelstangen, er manuel justering ikke tilladt under hele behandlingsprocessen. Ved nitrering skal den gevindbeskyttede del beskyttes af en beskyttelsesanordning. Ved valget af positionsreferencen er alle bearbejdningsfremgangsmåder for at sikre koaksialitetstolerancen for delene og den gensidige positionsnøjagtighed af hver del positioneret med to centerhuller, som overholder standardiseringsprincippet.

Når stempelstangens ydre overflade er jordet, er emnet udsat for, at kniven bliver elastisk deformeret, hvilket påvirker stempelstangens nøjagtighed. Derfor skal centerhullet repareres under forarbejdning, og centerhullet skal rengøres, tætningen mellem centerhullet og spidsen skal være passende, og god smøring skal sikres.

Stempelstangens arbejdstilstand er en form for frem- og tilbagegående bevægelse. For at øge stempelstangens levetid og reducere stempelstangens slid, er emnet lavet af legeringsstrukturelt stål af 38CrMoAlA. Da produktionstypen tilhører batchproduktion, anvendes fortrinsvis en fri smedningsmetode til fremstilling af emnet for at forbedre produktionseffektiviteten. I overensstemmelse med stempelstangens tekniske krav og monteringsbehov skal midterhullerne i venstre og højre endeflader og endefladerne på stempelstangen vælges som den fine reference. Mange overflader på en del kan bearbejdes med endefladerne som reference. Benchmark konverteringsfejl kan undgås, og benchmarking princippet følges.www.honedtubing.com