Hjem > Udstilling > Indhold

Stempelstang forarbejdningsteknologi

May 05, 2019

(1) Når stempelstangen anvendes normalt, udsættes stempelstangen for den vekslende belastning, og overfladen skal gensidigt gnides. Derfor er stempelstangen påkrævet at have høj hårdhed og slidstyrke.

(2) Den generelle stempelstang vedtager 38CrMoALA materiale, og nogle af det har gennemgået slukning og temperering af behandling og overflade nitrering behandling. Dens kernehårdhed er 28-32HRC, og overfladens hårdhed er 62-65HRC, hvilket gør det til en vis sejhed.

(3) Stempelstangens struktur er forholdsvis enkel, men billedforholdet er relativt korrekt, så det tilhører de aflange akseltypedele, men stivheden er ikke så god. For at sikre maskinens nøjagtighed skal der derfor ved udskæring af stempelstangen adskilles for at forhindre emnet at blive deformeret under bearbejdningsprocessen. Bemærk også, at midterrammen bruges ved bearbejdning af begge ender af tråden.

(4) Ved valg af positionsreferencen skal alle bearbejdningstrinene vedtage to-center hulpositioneringsmetoden og ensartet specifikation. Dette er for at sikre koaksialitetstolerancen af delene og nøjagtigheden af den fælles position for hver del.

(5) Når den ydre overflade er malet, vil der sandsynligvis forekomme elastisk deformation, hvorved stempelstangens nøjagtighed påvirkes. Derfor er det nødvendigt at reparere centerhullet, centerhullet holdes rent, og tæthedsgraden med spidsen er passende, og smøremidlet er godt. Ud over dette skal slibeskivenes bredde være mindre for at reducere den radiale slibekraft.

(6) Ved slibning af taperingen skal prøvestykket males først, og taperingen kan startes efter at prøveemnet er kvalificeret til slibning.

(7) For at sikre stabiliteten af forarbejdningspræcisionen af stempelstangen er manuel justering ikke tilladt i hele bearbejdningsprocessen. Ved nitrering skal den gevindforsynede del af stempelstangen have en beskyttelsesanordning for at beskytte hele.www.honedtubing.com