Hjem > Udstilling > Indhold

Stempelstangen kvalitet sikkerhed og ydeevne egenskaber

Mar 16, 2018

Nøjagtigheden af stempelstangen afhænger af position og brug af akslen. I almindelighed, vi skal være opmærksomme at sikre coaxiality af drivakslen, ellers vil det påvirke nøjagtigheden af overførslen, men også fænomenet med støj. Efter, at er det nødvendigt at være opmærksom på at vælge tilsvarende Tom Foster form efter forskrifterne af stempelstangen og produktionens art.

 

Når stempelstangen er i produktion, hvis det siges, at forskellen i diameter ikke er særlig stor, kan så vi bruge bar lager. Hvis deres afstanden er større, kan vi bruge smedegods; senere, når den er i brug skal det bemærkes at proces til at producere den optiske akse skal være i overensstemmelse med de relevante standarder, og inspektion af produktet også kræver forsigtighed.

 

Dernæst tal om karakteristika for stempelstangen ydeevne. Da stempelstangen behandles gennem glatning, ru og centerless slibning, forkromning og flere fine polering processer. I denne henseende, det vil blive brugt til hydrauliske pneumatik, stempel stænger til entreprenørmaskiner, guide indlæg for plast maskiner, rulle skakter for pakkemaskiner, udskrivning maskiner, tekstilmaskiner, skakter for transportører, lige linjer for lineær motion. Optiske akse.

 

Ifølge de forskellige brugerkrav, kan det også behandles og justeret, høj frekvens, etc. til at opfylde de forskellige krav fra kunder. Tekniske parametre skal også fastlægges efter brugernes behov; styrken af stempelstangen vil også falde med stigende tykkelse, og bonding styrken af substratet er højere end bonding styrken mellem krystallerne sig og trækstyrke og træthed styrke falder med tykkelse. På dette tidspunkt, skal tykkelsen være ≤ 0,3 mm.

 

Slidstyrken af stempelstangen er relativt god, sammen med forskellige specifikationer på processen, denne gang vil også få en forskellig hårdhed 400 ~ 1200HV. Glidende friktion er faktisk 50% af stål og støbejern, og har anti-friktion. Stempelstangen er også relativt godt i korrosionsbestandighed. Efter lidt iltning, kan det sikre at det ikke vil misfarve for en lang periode selv under normal temperatur, og det kan beskytte forkromning layer.http://www.honedtubing.com