Hjem > Udstilling > Indhold

Piston rod overflade quenching forholdsregler

Mar 01, 2018

Apropos stempelstang udstyr, vil generelt også har brug for at gå gennem quenching, og dens quenching kan også opdeles i højfrekvente dæmper og hvis dæmper. Og grunden til stempelstangen skal højfrekvente quenching formål, denne gang er opmærksomme på stempelstangen overfladen for at opnå en martensitic gruppe inden for et bestemt interval, dybde, fordi det er en stempelstang overflade kan producere nogle induktion efter nuværende , hurtigt opvarme overfladen af metoden del, og endelig hurtigt bratkølet metal varmebehandling.

 

Stempelstang overflade hærdning skal være opmærksomme på den kølende metode, det vil sige i den overflade hærdning, for alle metoden køling hovedsagelig tale, så vil det være hovedformålet med tilstanden injektion.

 

Stempelstang overflade quenching elektriske parametre for at være opmærksom på, det vil sige, opmærksomme på anode spænding, anode aktuelle, gate aktuelle og tank spænding. Anode spænding, anode nuværende afspejler direkte den arbejdsydelse kraft i den oscillerende tube, den bedste arbejdsvilkår er at opretholde anode aktuelle og gate aktuelle forhold mellem 5 til 7, og derfor i virkeligheden, det vil sige, at opretholde svingning tube output effektivitet er Den højeste; denne kanal spænding regulator induktor aktuelle, når tank spændingsregulator i arbejde er konstant, induktion varme er en vigtig del af det normale.

 

Stempelstangen quenching overflade quenching refererer til dæmper på dens overflade quenching, generelt er vigtigste vil være omkring 0.1MPa presset fra vand eller vandig opløsning. Hvis det er rustfrit stål, så denne gang kun med 0,1 ~ 0.2MPa komprimeret luft jet.

 

Piston rod overflade dæmper men også opmærksomme på varme-sensor, når arbejdet i rotation og gøre en ensartet lineær bevægelse gennem induktor til quenching temperaturen med køling, de to samtidigt, sensor og stempelstang overfladen clearance bør opretholdes på 1,5 ~ 2,5 mm. Endelig, være opmærksomme på stempelstangen overfladen efter quenching, denne gang vil der være en stærk matrix støtte, ikke kun har karakter af slid-resistente, og senere også har en høj intensity.http://www.honedtubing.com