Hjem > Udstilling > Indhold

Stempelstang tager forholdsregler

Aug 04, 2017

Når man taler om stempelstangens alvorlige skadefænomen, først og fremmest fordi det er for stempelstangen, er dets brug af tid relativt lang, hvilket fører til det på grund af træthed direkte ved forekomsten af en række brudfænomener. I lyset af dette bruger vi stempelstangsudstyret. Det er faktisk nødvendigt at være opmærksom på brugen af tid, rimelige arrangementer og brug og være opmærksom på smøring.

Stempelstang er grunden til, at der vil være alvorlige skader fænomen, faktisk fordi emnet er i behandlingen af tråden, når tråden på hjørnet for at indstille den lille side; når cylinderen med relativt hårde genstande vil det føre til stempelstangen i løbet af tiden vil der være et dødpunkt og afstanden mellem forekomsten af en alvorlig trække fænomenet ud, så vi skal være opmærksomme til behandlingstidspunktet til hjørnet af skruen med cylinderrensningen.

Når industrigassen, der indeholder mere flydende i stor udstrækning i virkeligheden, vil det føre til en stempelstang og cylinderfluid mellem en række væskestrikefænomener i betragtning af dette, når stempelstangen i den døde rumgap Tid , vil der være mere seriøs trække fænomenet ud. I lyset af denne grund skal vi være i stand til at kontrollere væsken i en rimelig rækkevidde.

I krydset af kroppen eller justeringen af pakningen, fordi nøjagtigheden af hele behandlingen er relativt lav, men dens parallelle grad og ud over afvigelsen, vil vores stempelstang være en alvorlig belastning på skaden. Denne gang burde vi være at forbedre sin forarbejdningsnøjagtighed.

Når cylinderen og legemet er installeret, hvis dens koncentricitet ikke overholder vores standard, vil det føre til cylinderen og midten af midterlinjen mellem de to venstre vinkler, denne gang stempelstangen og krydset i driften af Det er lettere at fremstille bøjningsspændinger, så stempelstangen over ridser eller pause er uundgåelig.

316 stainless steel hollow piston rod.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

web: http://www.honedtubing.com