Hjem > Udstilling > Indhold

Vær opmærksom på, når du behandler og bruger forkromede stænger

Apr 27, 2020

1. Den forkromede stangstruktur er relativt enkel, men forholdet mellem længde og diameter er meget stort. Det hører til den slanke akseltype, og stivheden er dårlig. For at sikre bearbejdningsnøjagtigheden skal de ru og fine spændinger adskilles, når man drejer. Værktøjsholder, for at reducere deformationen af ​​emnet under bearbejdningen, skal centerholderen bruges til behandling af gevindene i begge ender.

2. Når man vælger positionsreference, for at sikre koaksialitetstolerancen for delene og den gensidige position nøjagtighed af hver del, vedtager alle behandlingsprocedurer to centrale hulpositionering, der er i overensstemmelse med referencens samlede princip.

3. Ved slibning af den ydre overflade er emnet let at deformere kniven og elastisk, hvilket påvirker stempelstangens nøjagtighed. Derfor skal centerhullet repareres under behandling, og centerhullet skal være rent. Tætheden mellem centerhullet og midten skal være passende, og god smøring skal sikres. 4. Ved slibning af den ydre cirkel og 1: 20 tilspidsning, skal de to procedurer udføres separat. Ved slibning af 1: 20 tilspidsning, skal prøvestykket først slibes, og emnet kan formelt formales først, når testemnet er kvalificeret.

5. For at sikre stabiliteten i forarbejdningsnøjagtigheden af ​​de forkromede stænger er manuel udretning ikke tilladt under hele processen.

https://www.honedtubing.com/