Hjem > Udstilling > Indhold

Punkter ved installation af forkromet bjælke

Apr 28, 2020

1. For at forbedre udstyrets samlingskvalitet skal du inden installation sikre dig, at afstanden mellem stemplet og cylinderen opfylder kravene. Og kontroller, om cylinderforingens tolerancer er kvalificerede.

2. Efter inspektion af udstyrets cylinderforkromningsstang er kvalificeret, når man installerer en ny tætningsgummiring, skal tætningsgummiringen være flad og ikke snoet. Og i denne proces må olien ikke klæbe for at forhindre gummien i at blive blød og elasticiteten svækkes for at miste forseglingseffekten. På samme tid kan en passende mængde fugemasse påføres omkring tætningsringen. Anvendelsen skal være kontinuerlig, ensartet og uden afbrydelse.

3. Sæt cylinderen i cylinderblokken, tryk cylinderforingen jævnt med begge hænder for at trykke den på plads. Og kontroller, at hver cylinder er højere end højden på det øverste plan af cylinderblokken, for ikke at deformere cylinderhovedet eller spænd tætningen, når cylinderklodsen strammes.

4. Hvis der er forhold, efter at cylinderhovedpakningen og cylinderhovedet er installeret, betragtes ingen lækage som kvalificeret.

5. Under normale omstændigheder er den forkromede stang forbundet til stemplet og den forkromede stang, så det er nødvendigt nøje at bestemme, hvad der er korrekt tilsluttet og skal låses. Der er også mange problemer forårsaget af slid på forbindelsesdelene og forkert forbindelse.

https://www.honedtubing.com/