Hjem > Udstilling > Indhold

Poleringskrav og behandlingsmetoder til anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål

Oct 22, 2018

Anvendelsen af stempelstænger af rustfrit stål kan kun opnå en bedre finish efter polering, fordi poleringens hovedfunktion er at forbedre stempelstangens overflade, således at friktionskoefficienten reduceres. Poleringen refererer hovedsagelig til brugen af maskiner og kemi. Eller en elektrokemisk virkning for at reducere overfladens ruhed for at opnå en lys, flad overflade.

Følgende aspekter bør være opmærksomme på, når polering af stempelstænger af rustfrit stål.

1. Tør og fjern overfladebundne overfladepartikler og kontaminanter inden polering for at eliminere nogle alvorlige oxidation, ridser og overfladefejl.

2. Ved polering skal du overholde princippet om "skal være langsom, ikke hurtig, lys, ikke tung".

3. Ved poleringens begyndelse er det nødvendigt at håndtere vanskelige polere områder som hjørner, hjørner og afrundede hjørner.

4. Polering er for yderligere at glatte lakken efter slibning, så de resterende striber skal fjernes først, og så kan poleringsmiddelet bruges til at gøre lakglansen naturligt frem.

5. Stempelstangpolering skal udføres i et rent, støvfrit rum. Ellers kan hårde støvpartikler forurene slibematerialet og beskadige overfladen af støbeformen, der nærmer sig færdiggørelsen i en vis grad.http: //www.honedtubing.com/