Hjem > Udstilling > Indhold

Pre-assembly inspektion og udvælgelse af stempelstang forbindelsesstang komponenter

Mar 22, 2018

Stempelstangsforbindelsesstanggruppen er sammensat af stempel, stempelstang, stempelstang og forbindelsesstang og andre hoveddele. Inden montering skal man sørge for at vælge passende udstyr. Derefter skal omhyggelig inspektion udføres. Ellers vil monteringsproblemerne stige. Dette har stærkt påvirket kvaliteten af reparationer.

I præmonteringskontrollen af stempelstangsforbindelsestangsaggregatet skal du være opmærksom på at kontrollere stemplets kvalitet og tilslutningsstangen, der tillader samme flercylindrede dieselmotor, kvaliteten af hvert stempel kan være mere end 10g; Koblingsstangens kvalitet skal være forsigtig. Må ikke overstige 20g; Stempelklemmernes stangkonstruktionskvalitet må ikke overstige 30g.

Når stemplerne og cylinderlinerne matches, skal matchningsmetoden i vores daglige praksis være opmærksom på vask og tørring af stemplerne og cylinderlinerne, påfør et lag ren motorolie på den respektive arbejdsflade og monter cylinderlinerne. Med toppen af stempelet vendt nedad, læg det i foringen med din højre hånd. Hvis stemplet langsomt falder, betyder det, at afstanden mellem stemplet og cylinderforingen passer godt; hvis det ikke falder, er hullet for stramt; hvis det falder for hurtigt, betyder det at hullet er for stort.

Udvælgelsen af stempelstangflanken og ringsporet og inspektionen deraf betyder også, at stempelstangen er indsat i ringsporet og frit kan rotere inden i ringsporet og kan synke ind i ringsporens bund og The margen er mellem 0,10 og 0,15 mm, og hvis den overstiger, er margenen for stor.

Dernæst skal vi være opmærksomme på inspektionen af stempelstangens endeafstand. Vi skal være opmærksomme på de forskellige stempelstænger og placere dem 40 mm fra den øvre ende af foringen. Så skal vi være opmærksomme på at indsætte kløften i hullet mellem cylindrene. Målt, målt, om ringgabet vil opfylde størrelseskravene i maskinens instruktioner. Med hensyn til udvælgelsen af stempelstiften og forbindelsesstangens bøsning skal stempelstiften og bøsningen rengøres og tørres tør. Http: //www.honedtubing.com/