Hjem > Udstilling > Indhold

Forholdsregler og processer til brug af stempelstænger af rustfrit stål

Oct 31, 2018

Ved anvendelsen af stempelstænger af rustfrit stål refererer elektropletteringsprocessen hovedsageligt til en proces til plating af en tykkere krombelægning på overfladen af stålsubstratet. Efter galvanisering kan stempelstangen til en vis grad forbedre hårdheden, slidstyrken og temperaturbestandigheden af delene. Korrosionsbestandighed og andre egenskaber.

Rustfrit stål stempelstang plating proces

Forbelægningskontrol → Indlæsning og losning → Kemisk affedtning → Elektrisk afolning → Vaskning → Aktivering betning → Vaskning → Anti-ætsning → Forkromning af stempelstang → Genbrugsvask → Vaskning → Aflæsning.

Forholdsregler ved brug af stempelstænger af rustfrit stål

1. Før pletteringen skal stempelstangen inspiceres for størrelsen af den belagte del og overfladen af den bearbejdede overflade. Derefter kan den tid, der kræves til galvanisering, beregnes nøjagtigt ifølge tykkelsen af pletteringslaget.

2. Ved plettering skal du være opmærksom på observationen og den fine drift, det vil sige at kontrollere arbejdsbetingelserne for pletteringsopløsningen og være opmærksom på temperaturændringen, væskeniveauet ændres og udfyld driftsregistreringen korrekt.

3. Ved galvaniseringsprocessen skal pletteringen udføres i overensstemmelse med forkromningsprocessen, hvis der opstår uventet strømfejl. Hvis afbrydelsestiden er kort, kan den anvendes direkte i en trinløs strømforsyningstilstand. Hvis slukningstiden er lang, skal den behandles efter en kort periode med anodisk el 11 og derefter trædes.

4. Efter at stempelstangen er belagt, er det nødvendigt at inspicere alle aspekter af belægningens kvalitet og størrelse. Samtidig skal vi også være opmærksomme på andre aspekter, såsom rengøring af trådtænderne, det indre hul og andre dele af rustbeskyttelsen. Http://www.honedtubing.com/